Efter 3 dagar med detoxkuren

Tänkte uppdatera er lite om hur det gått med detoxkuren under dessa 3 dagar. Så vi kör en snabb genomgång dag för dag. :)

Dag 1 – Allt gick kanon, var spänd inför den nya kosten och tanken av att få äta massa frukter och grönsaker kändes perfekt. Då man med detoxkuren rekommenderas dricka mer vatten så resulterade det i att jag besökte toaletten rätt så ofta. Första dagen kändes allt bra. Träningsmässigt: 1 promenad på 45 minuter (när man detox:ar rekommenderas man inte att träna hårt utan promenera, simma eller yoga).

Dag 2 – Morgonen/förmiddagen kändes bra, fortsatte att dricka mycket vatten och grön te, toalettbesöken fortsatte i samma takt. Har tagit mig igenom en hel dag (Dag 1) utan kaffe. På kontoret var det lite små tufft att känna kaffe doften och inte dricka det, men jag förvånas ändå över hur lite ”suget” är. Eftermiddagen & kvällen var lite tuffare då jag kände mig rätt så hungrig trots att jag ätit mellanmål och så. Kroppen känner nästan behovet av lite ”kött” (inte ätit någon form av kött sedan söndagen) och något lite mer mättande. Magen rensade precis som den brukar göra, från alla håll och kanter. Denna dag var lite tuffare. Träningsmässigt: 45 minuters promenad.

Dag 3 – Nu har det inte gått mycket av dagen men jag vögde mig imorse, -0,6 kg efter 2 hela dagar. Jag vart mätt rätt så snabbt och åt inte upp hela min frukost. Kaffesuget finns inte alls kvar idag, trots att det luktade kaffe i trappuppgången imorse när jag gick ut och rastade hundarna. Jag känner mig fräschare och ”lättare” på något sätt. Min mage känns inte uppsvullen, som den kändes under förra veckan. Än så länge verkar det vara en bra dag. :)

Det var lite kort om hur det gått! :) Än så länge rullar allt på rätt så smärtfritt!

||||| 0 Gilla! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree