God morgon kära läsare! Sitter i soffan efter frukost. Vi steg upp rätt tidigt idag, redan vid 6. Inte så konstigt kanske då Nathan däckade helt slutkörd vid 18:40. Igår blev det nämligen lite aktivt för honom & han fick inte in lite sömn under dagen.

Vi åkte in till stan vid 13:30 tiden för att njuta lite av den juliga känslan som Stockholm skulle bjuda på. Vi kikade på NK's julskyltning för iår. Inte den finaste, men den hade historia & ett budskap. Nathan tyckte i alla fall att det i vanlig ordning var superskoj.

Sedan var på Sergels Torg och kikade på #stockholmsjul som vi nu gjort 2 år på rakan.Förra året var bara jag och maken iväg och såg på, Nathan var hos min familj då. Det är en liten tillställning som hålls av bland annat Lugna Favoriter, där några artister uppträder innan alla julljus i Stockhoms tänds. I år var det Molly Sanden, Darin och Benjamin Ingrosso som bjöd på sång i den iskalla kylan. Vi åt lite churros, träffade upp makens föräldrar och såg på en del av det fina belysningen i Stockholm. Sedan blev kylan allt för påtaglig.

Så vi gick iväg till Mongoliska restaurangen och åt middag där. Det var gått, mysigt och avslappnat då det inte var mycket folk alls i restaurangen. Efter maten rörde vi oss hem igen. Så det blev en lyckas, mysig, julig och iskall lördag eftermiddag :)

Idag får vi se vad som orkas med av kropp & själ!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments