Morrn alla! Börjar känna mig smått förkyld, tror jag, halsen var lite risig imorse och jag börjar känna mig lite smått "täppt" högre upp på näsbenet, ja ni vet, där uppe bakom ansiktet (jösses vilken förklaring). Hoppas verkligen inte att jag blivit smittad av Nathan, men sen vore sannolikheten rätt stor & omöjlig att förhindra. Hur som, varit på jobbet i vanlig ordning denna vecka sedan 06:30, men idag jobbar jag enbart till 12:00, tar ut lite övertid som jag samlat på mig i veckan. Ska bli skönt, då jag inte jobbat hemifrån en dag denna vecka, som jag annars försöker göra, men nu när maken är hemma med sonen, kändes det inte lika aktuellt.

Gårdagen gick som vanligt i ett nafs. Jag var iväg och hämtade ett paket efter jobbet (ni får se vad det är i ett senare inlägg idag), åkte sedan hem, lagade mat med Nathan i vanlig ordning (älskar det, vår lilla grej), vi åt middag & sedan var det mys i soffan innan det var dags för sängen. Vi öppnade andra påsen i julklappskalendern igår, jag kommer inte att lägga upp ett inlägg för varje vi öppnar, men då och då. Igår fick han den första delen i ett litet trätåg, som vi ska bygga på under julgrannen under de närmaste dagarna via julklappskalendern. :) Efter att han somnade tog vi upp julklappar som maken hämtade upp från posten igår & så gömde vi de. Hemmet är fylld med gömda klappar, som jag ännu inte har slagit in. Jösses, måste nog göra det snart.

Annars är Nathans läge oförändrad. Feber, hemsk hosta, slem osv. :( Det gör verkligen så ont inom en, jag vill bara att han ska bli frisk NU NU NU! :(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments