​Idag när maken kom hem från jobbet (ja, han jobbade idag, de hade inventering på jobbet) så gick jag ned till Bromma Blocks. Jag behövde en break och behövde inhandla det sista till Nathans julpaketkalender. Jag var borta i 1,5 timma men det lät mig ladda om batterierna lite. Det tar på en att vara hemma med en sjuk, snart 3 åring. Det är lika tråkigt för honom som för oss. Men det är tack och lov bättre idag & han har varit feberfri, men hostan & slemmet är på topp. Maken har börjat på en penicillinkur, han verkar ha haft en långdragen halsfluss eller bakterie i halsen, så han är hängig.

På Bromma Blocks traskade jag runt, shoppade, tog en kaffe & bara andades ut och var. Ibland behövs inte mycket mer för att orka vidare. Det var massa folk på Bromma Blocks, men jag kände mig inte alls stressad, tog mig fram i egen takt :) 

Imorgon ska vi iväg till min familj & julpynta hos de. De har väntat ivrigt & Nathan med. Han pratar inte om mycket annat än mormor, morfar, Robin & Andy, så det kommer att bli trevligt för oss alla att komma ut och träffa andra människor.

Annars är alla julklappar inhandlade och klara, även Nathans födelsedagspresenter (han fyller ju år 10/1) :) Så skönt! Bara maken som inte köpt julklapp till mig än ;) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments