Hörni! Nu är det en sån där ofrivillig eller kanske frivillig paus i bloggandet. Jag känner mig off, det har som ni vet varit mycket denna höst & nu är det sådär jobbigt igen. Jag är förkyld, maken sjuk, magsjuka på förskolan & vi vågar inte utsätta Nathan för att bli sjuk igen, han har liksom inte den kroppsliga möjligheten för det efter 2 veckors RS & tappat 400-500 gram av sin redan taniga kropp. Så efter första dagen på förskolan idag, blir han återigen hemma, nu med sjuka maken (då maken troligtvis är sjuk med samma sak som Nathan hade, då han smittade oss) i några dagar & så får vi hålla kontakt med förskolan över läget.

Jag finner inte samma glädje av att blogga, det har blivit ett måste igen & jag håller redan på att skalar av sådant som tillför mig stress & press, för att min kropp behöver det, då jag går på blodtrycksmediciner. Jag har gåt ur Prematurföreningens styrelse, med sorg, men jag klarar inte av mer just nu. Jag behöver sådant som tillför mig lugn.

Jag är ledsen, men jag är hellre ärlig mot er. Så jag tar en paus, lägger upp inlägg när viljan finns, på riktigt & jag vill dela något med er. Tills dess får ni följa mig på Instagram: beyondparadiise eller aliisaa

Ta hand om er! Jag kommer tillbaka när det känns äkta & rätt i hjärtat! All kärlek till er! ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments