Amor Vincit Omnia
29. 06. 2012

Åh! Idag skiner solen och det är fantastiskt varmt ute. Sommaren tittar fram lite sakta. Sitter på kontoret sedan mer än en timma tillbaka och jobbar. Började dagen med att test Brämhults Päronad, efter att jag förälskat mig i Hallonaden. Denna var god med Hallonaden är fortfarande min favorit. :) Vi fick även en liten sommar present på jobbet, en stor badhandduk från Lord Nelson. :) Mysigt!

Igår lunchade jag med en vän på Cafe Panorama högst upp i Kulturhuset. Jag åt en smaskig champinjon soppa och vi pratade om allt mellan himmel och jord. :) Kvällen hemma spenderades med körsbär, sista avsnitten av Game Of Thrones (ÄLSKAR DEN!) och lite vovve mys.

Idag är det underbara fredag, jag har inga speciella planer utan ska ta det lugnt efter jobbet och kanske njuta av vädret. Vi får se. :)

Trevlig helg allihop!

Kommentera

Spam Protection by WP-SpamFree